Lagom till sportlovet verkar snön ha försvunnit Men, det finns mycket annat att hitta på! I Järvastaden kan du var med i Barnens fågelkryss och leta träfåglar som gömmer sig lite här och där.

Vi har noterat att det är flera bilar som står parkerade väldigt länge på platserna ovanför Mulle Meck-parken. Det försvårar för besökare både till parken och verksamheterna som bedrivs i de gamla byggnaderna. Det är också svårare att snöröja och städa. Därför kommer nu taxan att ändras och städdagar att införas. Skyltning om detta och information kommer så klart att sättas upp på plats.

Välkommen ut på isen, nu kan vi öppna isbanan i Järvastaden. Men glöm inte att hålla avstånd.

Det kommer in många frågor om skridskobanan till oss på Järvastaden AB. På grund av rådande pandemi och de restriktioner som vi har att hålla oss kring allas säkerhet kan vi inte öppna isbanan ännu i år.

I år sker uppsamling av julgranar i Järvastaden 9-10 januari på Järva skjutbaneväg 54 - 56. Du som vill ha kvar din julgran lite längre kan slänga den som senast 13 januari vid hundrastgården på Fridensborgsvägen, enligt karta.