Höstlovet närmar sig och inför det hålls det ett trygghetsmöte i Järvastaden. På tisdag 8 oktober välkomnar Trygg i Järvastaden dig som är trygghetsambassadör eller dig som skulle vilja bli det och vill veta mer hur det fungerar.

Trygg i Järvastaden arbetar aktivit med trygghets- och säkerhetsfrågor i Järvastaden. Det är en rekommendation att alla bostadsrättsföreningar och samfälligheter i Järvastaden har en trygghetsambassadör som representerar den egna föreningen. På så vis kan alla bidra till ett tryggt Järvastaden.

Välkommen till Honnörsgatan 6 i Järvastaden, klockan 18.30 på tisdag 8 oktober.

Agendan för kvällen innehåller bland annat en genomgång av händelser senaste tiden. Vi pratar om hur Trygg i Järvastaden gör skillnad. Ytterligare en punkt på agendan är att diskutera kring den rekrytering av unga till kriminell verksamhet som pågår. Det kommer att informeras om vad det innebär att företräda en brf i rollen som trygghetsambassadör och så pratar vi om den HLR-utbildning som hålls i Järvastaden. Med anledning det stora intresset finns det ett extra utbildningstillfälle 4 november.

Vid frågor kontakta trygghetskonsult Stefan Engdahl på telefon 0707-668 280 eller skriv till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..