Pia Jutebrink och Silje Vik Vilval har ordnat träning för nyblivna mammor i Järvastaden sedan 2020. I oktober flyttar de in i egna lokaler i Järvastaden.

På Järva skjutbaneväg 46 pågår just nu full aktivitet inför öppnandet 14 oktober. Då slår dörrarna upp för PS Träning & Behandlings egna lokaler.

- Vi har tidigare hyrt lokaler i Sundbyberg, men nu ska det bli härligt med en egen lokal i Järvastadden, säger Pia.

I samband med flytten till egna lokaler finns ett antal öppningserbjudanden. Dessa, samt mer information om kurser och utbud finns att hitta på hemsidan.

- Vi kommer kunna erbjuda ett mycket bredare utbud framöver, berättar Pia. Det finns plats för behandlingsrum som kommer väl till pass eftersom Pia även arbetar som massör och Silje som naprapat. Och i de nya lokalerna får de även förstärkning av flera nya coacher.

Från och med i höst erbjuder PS Träning och Behandling även träning för ungdomar från 12 års ålder.

- Vi är lite förknippade med mammaträning men det är inte alls det som är vår huvudnisch. Vi vill att alla ska kunna komma igång med träning, oavsett nivå, poängterar Pia.

Utomhusträningen fortsätter precis som tidigare. Och det kommer också att bli en invigning när allt är på plats, mer om det längre fram.