Nu är hösten här på allvar, träden skiftar i vackra kulörer och luften är svalare. Men i Järvastaden glöder det av aktivitet, som alltid!

Redan första söndagen drar vi igång för då är det äntligen dags för den årliga svampplockardagen. Ta med familjen på en härlig dag i skogarna kring Järvastaden, en utflykt där du får tips och kunskap från svampexperterna Bibbi och Lena Wallqvist som delar med sig av sin expertis.

Stickcafé-träffarna fortsätter och har du ännu inte provat på så är det kanske något att prova på.

Det kommer att hållas ännu ett trygghetsmöte, för alla trygghetsambassadörer i vår stadsdel. I Järvastaden pågår ett ständigt arbete för trygghet och mötena är en del av det.

Så kommer även årets höstlov att innehålla roliga aktiviteter för barn och ungdomar. Det blir Datadagar för de lite äldre och höstpyssel för de lite yngre.

I Järvastaden har vi många entreprenörer. En av dem är Angelina Malmström som kommer att hålla en blomsterworkshop med sitt företag Floristiq, i Jaktvillan. Mer om workshopen kan du läsa på Floristiq:s hemsida.

Under oktober kommer Lin Loi att på försök starta upp Kung Fu-verksamhet i lokalen på Fridensborgsgatan 64. Vi återkommer om detta längre fram.

Mer om dessa aktiviteter hittar du i kalendariet som du hittar här.