I våras skrev vi om tomma lokaler i Järvastaden. Vi  ville fylla dessa med nya verksamheter och efterlyste förslag på vilken typ av verksamheter som provisoriskt kunde flytta in i huset där Järvens förskola tidigare hade haft sin verksamhet. Förslagen var många och ett av dem var gruppträning där en av intressenterna var Kia Lundgren. Vid närmare genomgång har vi dock hittat en annan lokal som passar Kias behov ännu bättre. En lokal i ett av de gamla mobiliseringsförråden ovanför Mulle Meck-parken i samma hus som hunddagis.

I oktober flyttar Kia Lundgren in i sin ny lokal. Hennes Zumba-verksamhet Kialu har lockat många deltagare genom åren. Med en egen lokal finns möjlighet för Kia att utveckla verksamheten med ett ännu bredare utbud, så att det ska finnas något som passar alla.

– Jag är överlycklig över att Studio Kialu öppnar i Järvastaden oktober 2024, säger en mycket entusiastisk Kia.

Under hösten kommer hon att erbjuda rörelseglädje i form av Zumba® Kids 4-11 år, träning för tonårstjejer, Zumba® Toning, Tabata, Core, rörlighet, och träning plus dans för seniorer.

Det kommer också att finnas plats för personlig träning, både i studion och utomhus.

– Kurser och workshops i träning, hälsa och välmående är på gång. Ja, jag har tusen idéer och ser fram emot en härlig höst tillsammans med alla deltagare, fortsätter Kia.

Fasta klasser och Zumba® Kids startar vecka 41 men redan veckan innan blir det några tillfällen med öppet hus och chans att prova på.

Du hittar Studio Kialu på Fridensborgsvägen 60-64, samma entré som hunddagis och ÖoB tidigare haft.

Kia hälsar att hon även kommer att ha kvar Zumba® på måndagskvällarna i stora magasinslokalen bredvid Fridens Livs.

För mer information om schema och priser, se hemsidan för Kialu.