Hos Solna Padel i Järvastaden är det som alltid full aktivitet. Den som har ett sommarkort kan spela obegränsat med padel hela sommaren fram till 16 augusti. Och för de yngre ordnas ett sommarläger under vecka 33.

Solna Padel Club har öppet som vanligt alla dagar 06-24 hela sommaren. Nedan kan du se vad som är på gång i sommar.

Sommarkort – Spela obegränsad med padel hela sommaren fram till den 16/8 för endast 895 kr.

Sommarkort Junior – Spela obegränsad med padel hela sommaren fram till den 16/8 för endast 450 kr. Gäller för dig upp till 18 år.

Sommarkortet finns att köpa i Padel Mates-appen under fliken medlemskap.

Sommarlovsläger vecka 33 -  måndag till torsdag för åldrarna 7-14 år

Fyra fullspäckade dagar av padel och träning! Det kommer att tränas och spelas padel i alla dess former. Det blir rörelse med andra aktiviteter, både inomhus och utomhus! Alla är välkomna oavsett nivå då grupperna anpassas på plats, ingen tidigare erfarenhet av padel krävs. Varje deltagare har med sig träningskläder samt skor för inomhusbruk och utomhus. Rack finns att låna på plats.

Tider och dagar:
Vecka 33 - måndag 12 aug - torsdag 15 aug.
Tid: 10.00 - 15.00 Lunch och mellanmål ingår varje dag. T-shirt ingår. Det går att lämna från 09.30.

 

För att lättare hitta aktiviteter, kurser och matcher finns Padel Mates-appen att ladda ner här.

 

Solna Padel söker ungdomstränare till hösten! Det behövs fler tränare som är intresserade av att träna och vara med i juniorverksamheten för barn mellan 7-14 år.
Kontakta Solna Padel för ansökan och mer info, på Instagram eller genom att skicka mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..