Yoga i Järvastden bjuder in till flera olika yogaklasser under maj och juni. Nu finns chansen att prova på något nytt, innan det är dags för sommaruppehåll.


På tisdag 28 maj hålls Yinyoga, som är en lugn och återhämtande yogaform som passar de flesta och är ett bra komplement till mer fysisk yoga och annan träning. Klassen guidas av Helene Haglund.

Följande tisdag 4 juni blir det en specialklass med Hathayoga & Reikihealing. Klassen inleds med yoga där dynamiska och mjuka positioner vävs samman i ett skönt flöde till musik. Därefter guidas deltagarna in i djup avslappning liggande på yogamatta och får ta emot Reikihealing. Reikihelaing är en metod för att aktivera kroppens energiflöde och minska ned stress. Klassen guidas av Hanna Blide (yogalärare) och Katarina Samuelsson (Reiki- & Energy healer).

Vid två tillfällen hålls Skogsyoga; 26 maj 16 juni. Detta är en lugn meditativ yogapromenad till vackra platser i skogen där gruppen gör mjuk enkel yoga som passar alla oavsett erfarenhet! Både stående och sittande positioner. Klassen guidas av Anna-Karin Lindberg.

Besök Yoga i Järvastadens webbplats för mer information samt bokning.