Orientera i Ursviksskogen och Bergshamra på egen hand, med familj, vänner, dag som natt. Försök hitta alla kontroller och ha en chans att vinna ett presentkort från Alewalds.

De två olika Naturpassen Ursvik respektive Bergshamra har vardera 40 kontroller och kommer att finnas tillgängliga till slutet av november. Kontrollerna är väl fördelade i områdena och har en varierad svårighetsgrad för att passa barn och vuxna, nybörjare och mer erfarna orienterare.

Ett Naturpass inkluderar karta, plastficka, startkort, informationsbrev och en beskrivning av orienteringens grunder.Naturpass Ursvik och Bergshamra kan köpas var för sig på ICA Järvastaden, Alewalds på Kungsgatan 32, Naturkompaniet (endast Swish) i Westfield Mall of Scandinavia samt OKQ8 Bergshamra/Solna  Kungshamravägen (endast Swish).

När du beger dig ut i skogen för att hitta kontrollerna i något av Naturpassen kommer du säkert hitta nya spännande delar av Bergshamra och Ulriksdal som du tidigare inte har besökt.

Vill du springa mer?

Att träna i grupp är roligt och gör att du utvecklas snabbare. Med Sundbybergs IK Orientering kan du utveckla din träning oavsett om du vill göra det med en karta i handen eller inte.

Utan karta
På tisdagar, året runt, kör vi löpträning med fokus på teknik, intervaller och backträning. Övningarna är utformade så att alla, oavsett nivå, kan träna ihop och utmanas på den nivå som passar. På måndagar tränar vi styrka, balans och smidighet i gymnastiksal i Milot.

Med karta
Från de år man fyller 8 år kan man vara med på orienteringsträningar på torsdagar. Vi välkomnar både nybörjare och de som redan kan orientera. För vuxna arrangerar vi nybörjarkurser under våren och för barn ordnar vi dagsläger under sommar- och höstlov.

Alla kan testa orientering med Naturpasset eller genom att delta på våra motionsorienteringstävlingar.

Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för mer information eller för att boka ett testträningstillfälle.