Du som ännu inte har provat på att spela långgolf kan välja något av många fina erbjudanden om lektioner och kurser hos Fairway Golf. Du hittar Fairway Golf i anslutning till Ulriksdals golfklubb, där det finns en året runt-öppen driving range och en 9-hålsbana. 

Under säsongen 2024 har Fairway Golf ett brett utbud av erbjudanden. Det finns nybörjarlektioner för dig som aldrig spelat golf och det finns lektioner för dig som vill fräscha upp dina kunskaper från förr. Vill du gå tillsammans med någon annan så går det också bra, då blir lektionspriset gynnsammare.

Det finns också träning för juniorer, den vänder sig till barn från 9 års ålder. Tillsammans med en tränare får juniorerna lära sig golfens grunder, träna spelets alla moment, spela på banan, ha tävlingar och utrustningskunskap.

Är du osäker på vilken utrustning du behöver finns här experter på plats. I butiken finns ett stort sortiment av testklubbor, så att du kan prova ut vad som passar just dig innan du bestämmer dig för att köpa.

Läs mer här om klubbens utbud av kurser säsongen 2024.

Varje höst hålls golftävlingen Järvastaden Open, genom ett samarbete mellan Järvastaden och Fairway Golf. I år infaller tävlingen 14 september så varför inte börja träna nu och delta i årets mästerkap?!