Stefan Engdahl är trygghetskonsult och arbetar med det vi kallar Trygg i Järvastaden. Det är ett omfattande arbete som har pågått sedan 2017 i vår egen stadsdel och som går ut på att öka tryggheten för alla som bor här. På tisdag 12 mars hålls nästa trygghetsmöte dit ambassadörer för alla bostadsrättsföreningar och samfälligheter inom Järvastaden är välkomna.

Arbetet med trygghet i Järvastaden består både av åtgärder när något har hänt men också av en rad förebyggande lösningar. Vi har en trygghetsbil som vistas i Järvastaden och vi har våra nattvandrare. Men det finns alltid mer att göra och där spelar både styrelser för de många bostadsrättsföreningarna och också de boende en stor roll. Stefan Engdahl kommer gärna på besök till ert styrelsemöte eller stämma för att prata om trygghet och förebyggande brottsbekämpande initiativ.

Har ni i er bostadsrättsförening ännu inte engagerat er i trygghetsarbetet kan det vara ett bra tillfälle att få reda på mer vid mötet 12 mars. Mötet hålls på Honnörsgatan 6, med start klockan 18.30.

På Instagram kan du se en intervju som vd Stefan Sellgren gör med trygghetskonsult Stefan Engdahl.