Så har vi då ett resultat från årets golftävling Järvastaden Open. Det blev Christer som kammade hem segern och den fina pokalen.

Lördag 16 september spelade vi årets upplaga av Järvastaden Open. En golftävling på Ulriksdals GK intill Järvastaden som är öppen för alla.

Vi spelar poängbogey och vi använder golfen raffinerade handikappsystem som gör att alla kan spela mot alla oavsett nivå. Vi träffades strax efter klockan åtta för kaffe, smörgås, yoghurt och juice till frukost. Väl ordnat av Gabriel i restaurangen.

Solen kom så småningom fram bakom molnen och i upp mot 20 graders värme kunde vi spela de nio hålen på mindre än två timmar. Både grillad och kokt korv med bröd väntade på oss efter scorekorten var komplett ifyllda och inlämnade. Per Karlsson från Arlanda stad GK räknade samman resultaten.

Christer vann på imponerande 21 poäng, Lars kom två på 20 och Andreas kom trea på 19 poäng. Inga-Lill vann damklassen. Vi säger grattis till alla fyra och välkomnar samtliga deltagare åter nästa år.

Tack till Per och Fredrik på Fairway Golf för ett bra genomfört arrangemang.

Vi återkommer i början av nästa vecka med en komplett resultatlista.