Den uppfräschade extralokalen i Magasinshuset ovanför Mulle Meck-parken kommer under hösten att rymma en pop-up studio för yoga. Under tre tillfällen i veckan har du möjlighet att utöva yoga med olika inriktningar.

Det är Hanna Blide och Helen Haglund som står bakom verksamheten Yoga i Järvastaden. De är båda certifierade yogalärare och brinner för holistisk hälsa, spiritualitet och välmående. Och av erfarenhet vet de att det är enklare att komma iväg på en yogaklass om det finns ett utbud i närheten av hemmet.

Det är nu drygt två år sedan som Yoga i Järvastaden hade sin början som en lokal grupp på Facebook. Idag har gruppen vuxit till en lokal yoga-community. Och till hösten drar de igång verksamhet på plats, i extralokalen i Järvastaden. Du som deltar har möjlighet att låna matta, block, bolster och filt.

Höstens program

Hatha Yoga med Hanna Blide på tisdagar kl. 19.00 – 20.15

Hatha Yoga benämns som en av de äldsta formerna av yoga. Målet med denna yoga är att du ska komma ner i varv, få ökad styrka och smidighet och samtidigt hitta en ökad balans och sinnesnärvaro.

 

Yin Yoga med Helene Haglund på onsdagar kl. 19.00 – 20.15

Yinyoga är en lugn och återhämtande form av yoga och passar de flesta. Den är ett bra komplement till mer fysisk yoga och annan träning.

 

Medicinsk yoga / Kundalini med Anna-Karin Lindberg på söndagar kl. 10.00 – 11.15

I den medicinska yogan ingår andningsövningar och klasserna innehåller bland annat meditation och mantran för att stilla sinnet.

 

Mer information om klasser, priser och bokning hittar du på webbplatsen för Yoga i Järvastaden.