Vill du som är nybliven mamma börja röra på dig men är osäker på hur du ska komma igång? I så fall har du chansen att under ledning av Silje Vik Vilval komma i form under hösten. Mammaträningen som börjar 29 augusti består av åtta träffar där du får lära dig om hur du bygger din kropp stark från insidan och ut, på bästa sätt efter graviditet och förlossning.

Mammaträningen ordnas av PS Träning & Behandling som drivs av Pia Jutebrink och Silje Vik Vilval, "två mammor i sina bästa år", som de beskriver sig själva.

Deras expertis finns inom träning och behandling vid graviditet och postgraviditet. Under hösten erbjuder de ett antal olika träningsupplägg, både online och fysiskt på plats, varav Mammaträningen är en.

Mammaträningen är utomhus och passar alla oavsett nivå. Du som deltar anpassar själv övningarna och väljer den belastningsgrad som fungerar för just dig.

Ta med en egen matta och vattenflaska. Bebisar är självklart välkomna, tag då med egen filt till ditt barn. Läs mer och boka in dig på kursen hos PS Träning & Behandling här.

Det finns också träning i PS Träning & Behandlings regi, som vänder sig till alla. Uteträningen vid Jaktvillan drar igång 31 augusti och är en drop-in-träning. Läs mer om utomhusträning drop-in vid Jakvillan här.