I lite över ett halvår har Solna Padel Club funnits i Järvastaden. Att det ständigt sjuder av aktivitet är ett säkert tecken på att den här typen av verksamhet varit efterlängtad.

–  Vi vet att många har uppskattat och älskat att vi öppnat padel i Järvastaden. Vi börjar få flera stammisar och majoriteten av våra kunder kommer från området, säger Jacob Lilja som är en av de ansvariga.

Jacob, som också bor i Järvastaden, ser tillbaka på vad som har hänt under de senaste månaderna.

– Vi har även fått i gång barnverksamheten bra på kort tid och har nu 70 barn som tränar löpande hos oss varav nästan alla bor i området. Vi har haft fyra fulla lovläger för barn.

Jacob och hans kollegor jobbar hårt med att anordna turneringar, kurser samt seriespel för att få verksamheten att växa, något som är uppskattat av många. Genom detta engagemang har de fått väldigt många nybörjare att börja spela padel.  

– Alla våra nybörjarkurser har varit fulltecknade och det är många av dem som nu spelar regelbundet, konstaterar Jacob.

Utanför hallen finns nu fri parkering i tre timmar och även parkering för cykeln. Till hösten startar fler terminskurser och det går bra att anmäla sig till dessa redan nu.

Under hela juli är det extra bra priser på banhyra och det finns ett erbjudande om sommarkort som ger dig obegränsat med padel-spel under hela sommaren.

Mer information om gruppträning för vuxna, träning för barn och ungdomar, anmälan till seriespel och bokning av bana finns på Solna Padel Clubs bokningssida.