Järvastadens bilpool växer! Mikael Boierth som startade bilpoolen 2016 berättar att de lagom till sommarens alla aktiviteter har skaffat en riktigt kul bil att köra, en Tesla model 3 med full självkörningsförmåga.

- Med den ökar vi ytterligare på bredden av bilarna i Järvastadens bilpool. Ambitionen är att det ska finnas en bil som passar för varje given resa, säger Mikael.

Med Tesla model 3 möjliggör Järvastadens bilpool att även kunna åka längre sträckor på el, upp till 45 verkliga mil på en laddning.

Förutom att den kan laddas vid sin parkering som tillhandahålls i samarbete med Järvastaden AB ingår också laddning på Teslas stora nätverk av superchargers. Det gör att man på ett snabbt och smidigt sätt kan ladda bilen och kunna köra vidare till sitt slutmål långt bort från Järvastaden.

Allt detta till ett så lågt pris som 70 kr/h, 700 kr/dygn eller 3 500 kr/vecka och 2 kr/km.

Teslan står parkerad vid Jaktvillan när den inte är uthyrd. Den Nissan Leaf som tidigare stod vid Jaktvillan kommer stå parkerad vid mobiliseringsförråden ovanför Mulle Meck-parken.

Är du intresserad av medlemskap i Järvastadens bilpool kan du ta kontakt med Mikael genom att skicka mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller besöka hemsidan Järvastadens bilpool.