Selle installerar klimatsmarta laddningsstationer

Helt i linje med att Järvastaden är ett område där vi tänker på miljön och klimatet håller nu Selle Subasi på att installera klimatsmarta laddboxar runt om i Järvastaden. Med hjälp av en egenritad lösning kompletterar han befintliga elstolpar med en förgreningsarm, och utökar därmed användningsområdet för motorvärmarstolparna på parkeringsplatser runt om i Järvastaden.

Selle som driver elfirman Franq Elservice har hjälpt många Järvastaden-bor med olika typer av elarbeten. Nu finns chansen för såväl bostadsrätts- och samfällighetsföreningar som privatpersoner att få en laddbox för elbil installerad, med bidrag från Naturvårdsverket, i ett projekt som kallas Klimatklivet. Utöver installationen hjälper Selle även till med ansökan hos Naturvårdsverket.

Selle vänder sig till såväl privatpersoner som bostadsrätts- och samfällighetsföreningar men även fastighetsägare.

Vill du veta mer, hör av dig till Selle på telefon 0709-772 772 eller skriv till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Bilder och mer information finns också på firmans Facebook-sida och Instagram.