Selle lyser upp hemmen i Järvastaden

Selle Subasi är nog ett ansikte som många känner igen i Järvastaden. Här har han bott med sin familj i över tio år, i ett parhus på tre våningar. Genom sitt yrke som elektriker har han dessutom besökt många andra hem i vår stadsdel.

Selle driver sin enmansfirma med såväl traditionella elektrikertjänster som inom rådgivning vad gäller belysning- och lösningsförslag.

- Många av mina kunder hör av sig och vill ha förslag på hur de kan göra det lite mysigare på sin balkong eller terrass eller ändra belysningen i något rum, säger Selle.

Sedan en tid tillbaka är det förbjudet att tillverka och inhandla halogenlampor, något som har givit Selle många uppdrag för att förnya och anpassa belysningsarmaturer till den nya LED teknologin.Han har även varit involverad i att hitta lösningar gällande el till att ladda laddningsbara fordon. Selle utför elarbeten samt projekteringar för företag, samfällighets- och bostadsrättsföreningar men framförallt för privatpersoner.

Han arbetar inte enbart i Järvastaden men det är här han känner att han gör stor nytta. Det känns skönt att kunna hjälpa grannarna och de jobb han får i Järvastaden sker oftast på muntlig rekommendation från en tidigare nöjd kund eller granne.

När han inte lyser upp folks hem är Selle tränare för två flicklag i fotboll och är även sponsor till ett av lagen. Det blir tre träningar och två matcher varje vecka. Sin egen träning klarar han av varje morgon innan han går till jobbet, varje vardag.

- Mitt jobb är fysiskt krävande så det gäller att hålla sig i form, skrattar Selle.

Selle har sett Järvastaden växa fram under det dryga decennium han har bott här med familjen. Han trivs fortfarande väldigt bra och saknar inget här.

- Det har gått från att jag har känt igen alla på ICA till att se nya spännande ansikten varje gång, säger han.

Till hösten väntar nya spännande uppdrag, nu när mörkret gör sig påmint men det fortfarande är skönt väder ute vill de boende kunna använda sina balkonger och uteplatser. Så det blir en hel del jobb med att koppla in utebelysning samt automatiserade lösningar.

Den som vill komma i kontakt med Selle för ett kostnadsförslag eller för att fundera över bra lösningar kan göra det antingen genom att skicka ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller titta in på hans Facebooksida.