Vårens dansklasser för barn mellan 4 och 15 år drar snart igång och det finns ännu platser i av ett par av grupperna. Linda Pahlberg bjuder in till prova-på-lektion för de nyfikna.

Tillsammans med Solna konståkning och ICA Nära Järvastaden startar vi upp årets evenemang med sedvanligt skridskodisko lördag 18 januari! Som vanligt håller vi till på vår egen isbana nedanför Mulle Meck-parken.

Sedan Helena Eklöw startade sin redovisningsfirma HelEkonomi för fyra år sedan har det bara rullat på. De första kunderna hittade hon inom den närmaste kretsen men de i sin tur har rekommenderat henne vidare och nu är det omkring 25 nöjda kunder som får hjälp med allt från löpande bokföring, bokslut, deklarationer, årsredovisning och fakturering.

Precis som tidigare år organiserar Solna stad insamling av granar. Den 11-12 januari mellan klockan 10:00‑14:00 kan du lämna din barrande vän på den bemannade uppsamlingsplatsen på Solnaplan eller på någon av de fem obemannade uppsamlingsplatserna runt om i staden. Alla granar som samlas in kommer att flisas sönder och därefter bli till fjärrvärme. Även i Järvastaden finns ett uppsamlingsställe, se illustration på kartan.

Ungdomsjobb i Järvastaden

Vi började bygga Järvastaden för snart 15 år sedan och nu är över 2 500 bostäder inflyttade. Det bor 6 000 - 7 000 människor i många olika sorts lägenheter och småhus idag. Järvastaden AB ansvarar tillsammans med kommunerna för detaljplanerna och vi bygger vägar, ledningar, parker mm. Men Järvastaden AB jobbar inte bara den fysiska miljön utan också stort med att skapa en stadsdel där det finns en bra social hållbarhet och gemenskap.