På torsdagar, i Jaktvillan i Järvastaden håller Solna scouters avdelning Järvastaden-Ursvik verksamhet för barn i åldrarna 8-11 år. Varje torsdag klockan 18-19.30 är det full aktivitet.

Vårt aktiva säkerhetsarbete genom Trygg i Järvastaden har nu passerat sitt första verksamhetsår. Vi har kunnat dokumentera omkring 25 incidenter och viktiga händelser genom ett engagemang av din nära trygghetsambassadör i föreningen. En del av incidenterna har varit stöld, inbrott eller skadegörelse i området.

Torsdag och fredag 1-2 november blir det småpyssel i Jaktvillan. Barn från 4 år och äldre är välkomna! Maria Gotemark Ingestedt, som bor här i Järvastaden och är proffs när det gäller att klippa och klistra, visar oss vad man kan göra med en trubbig sax, färg och lite papper.

Nu kan du anmäla dig till ännu en halvdag med mediyoga, qigong och meditation i Järvastaden. Lördagen den 8 december kl. 08:30-12:30.

Lär dig radiokommunikation till sjöss

Hedvig Esping, boende i Järvastaden sedan många år, har utvecklat ett intresse för segling och radiokommunikation till sjöss. Nu bjuder hon in till en kurs i radiokommunikation, tillsammans med kursledare Anna Gustafsson Arrhen.