Du som har en bostad i Järvastaden kan hyra entréplanet av Jaktvillan som en fest- eller föreningslokal. Jaktvillan hyrs ut vardagskvällar från kl 19:00 samt helger.

Från 2017 gäller nya bokningsregler:


- Jaktvillan hyrs enbart ut till boende i Järvastaden.
- Jaktvillan hyrs bara ut till boende som är minst 25 år.
- Jaktvillan hyrs inte ut till politiska partier, religiösa samfund eller andra organisationer med religiös eller politisk inriktning.
- För att ge så många som möjligt chansen att boka tid har vi beslutat att från och med 2017 får maximalt tre pass bokas per hushåll och år.
- Bostadsrättsföreningar och föreningsverksamhet i Järvastaden kan boka ett årsabonnemang för tider endast på vardagskvällar.


Hyrtider

Det går att hyra Jaktvillan under vardagskvällar från kl 19 och på helger.
Hyrtiderna för helger är uppdelade i sextimmarspass: kl. 06–12, kl. 12–18 och kl. 18–24.
Vid bokning i vårt bokningssystem (se nedan) står det 60 min, vilket är felaktigt. Det är alltså 6 timmar på helger och 5 timmar på vardagskvällar som gäller. Vi kan dessvärre inte göra några undantag vad gäller hyrtiden på vardagar då Jaktvillan fungerar som kontor under dagtid i veckorna.


Pris

Varje pass kostar 500 kr att hyra.
Bostadsrättsföreningar och föreningsverksamhet i Järvastaden kan boka ett årsabonnemang med tio styrelsemöten och en årsstämma för 4 000 kronor. Enstaka tillfällen, 1–3 timmar, kostar 500 kronor.


Bokning och hyreskontrakt

Du kan se lediga tider och boka lokalen via vårt webbaserade bokningssystem.
I samband med att du bokar Jaktvillan ska du också ladda hem, fylla i, signera och returnera nedanstående hyreskontrakt till oss på något av följande sätt:
•    Posta hyreskontraktet till oss på adressen Gunnarbovägen 91, 170 62  Solna.
•    Kom förbi och lämna in avtalet eller lägg det i vår brevlåda.
•    Skanna in avtalet och mejla det till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Hyreskontraktet fylls i enligt ny mall, som finns här >


När vi mottagit hyreskontrakt signerar vi det, skannar det och mejlar det till hyresgästen.


Betalning

Betalning ska göras i samband med att hyresavtalet tecknas till vårt bankgiro 339-7817. Glöm inte ange referens med namn, adress och mobilnummer vid betalningen.


Nyckeluthämtning

Nyckel hämtas i Jaktvillan. Ring eller mejla för att boka tid. Vi har kontor på övervåningen och är vanligtvis på plats mellan kl 8–16.30 på vardagar.

Nyckel kvitteras ut enligt instruktion (finns för nedladdning nedan).

Nyckel återlämnas senast två dagar efter hyrestillfället på samma tider som utlämning sker.

Medtag legitimation för kopiering. Vi lämnar inte ut nyckeln om du saknar legitimation när du vill hämta nyckeln.

Ladda ner instruktion här.


Utrymmen i Jaktvillan

Det är entréplanet i Jaktvillan som hyrs ut. Det är ett stort rum på cirka 50 kvadratmeter, ett mindre rum på cirka 10 kvadratmeter, ett litet kök, två wc (varav ett är handikappanpassat) och kapprum samt förråd i princip enligt ritning. Klicka här för att se ritningen (pdf).
Det finns plats för omkring 30 personer i Jaktvillan.
Om vädret tillåter finns möjlighet att nyttja trädgården. Under sommaren har vi dock ett litet café och en mindre blomsterhandel i trädgården som man får samsas med.

 

Utrustning i Jaktvillan

I det stora rummet finns en soffgrupp och ett piano i ena hörnet. Normalt finns 6–7 små konferensbord uppställda i resterande del av rummet. Borden sitter ihop två och två, varje bord är 60 x 120 cm. De är enkla att fälla ihop. Det finns också extra bord i förrådet. Totalt finns det 12 bord. Dukar man långbord med alla bord får det plats 24 sittande gäster, plus några på kortändorna. Det finns stolar så det räcker, extra utfällbara stolar hänger på väggen i förrådet. Där finns också fem barnstolar.
Det är fritt fram att möblera om. Dock ska möblerna ställas tillbaka ungefär så som de stod innan.

I det lilla rummet finns ett litet runt bord och fyra sköna fåtöljer.

I köket finns spis med ugn, diskmaskin, mikro och en kyl/frys. Det finns porslin, glas och bestick för minst 30 personer. En del saker står i skåp i stora rummet. Det finns ett par skålar, kastruller, knivar och dylika köksredskap. Det finns också en vanlig kaffekokare, några termosar, en liten vattenkokare samt en elvisp.

På wc finns toalettpapper, tvål och pappershanddukar. I förrådet finns extra bord, extra stolar samt städutrustning.

I det fall trädgården används ska utemöbler nyttjas och måste samordnas med café-rörelsen. Det finns flaggstång i trädgården och en svensk flagga som kan hissas. Kom bara ihåg att hala innan mörkret faller.
Det finns wi-fi och en takhängd projektor.

 

Ordningsregler

I avtalet och på nyckelkvittens finns ordningsregler.

 

Mat

ICA i Järvastaden har utmärkt catering där man kan beställa snittar, bakelser, smörgåstårtor, bufféer, annat gott samt desserter. Beställ tre dagar innan på telefon 08-445 39 40.

Det går också bra att ha med egen mat.


Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller via telefon 08-514 830 70.