Vi hade närmare 30 anmälda till Järvastaden Open i år och de flesta tog sig upp i tid och kom till start.

Vi spelade 9 hål poängbogey enligt slopens handikapp.

Långbyxor och långärmat rekommenderades som klädsel i den inte allt för kalla lördagsmorgonen. Dock fanns inget behov av regnkläder eller paraply. En enkel frukost med fralla, yoghurt, juice och kaffe serverades i samband med uppvärmning på rangen.

Vid klockan nio var det samling för kort genomgång innan alla begav sig ut till sina respektive starthål. Bra väder, fin bana och till stor del utmärkt spel gjorde att vi kunde spela klart på mindre än två timmar. Korv med bröd och dricka väntade som vanligt på spelarna vid målgång. Det krävs nästan alltid en runda med osedvanligt bra poäng för att vinna.

I år var det Clas Wickbom som fick ihop spelet bäst och noterade 22 poäng. Vi säger stort grattis till Clas. Två blev Lennart Nyman på 20 poäng. Stefan Hermansson tog tredje platsen på 19 poäng. I år hade vi några fler damer som tävlade. Ina som vann damklassen sa att hon lobbat bland vännerna i klubbens damsektion.

Stort tack till tävlingsledningen på Ulriksdal och Fairway Golf, Per Karlsson och Fredrik Ramel. Tack till Gabriel i restaurangen som ordnade med frukost och korv. Förhoppningsvis ses vi igen nästa år och då med ännu fler i damklassen!

Hela resultatlistan finns här.