Du har väl inte missat tältet på Fridensborgsvägen? Det är ett aktivitetstält för barn och ungdomar, ett skärmfritt alternativ. Tältet är en del av familjefestivalen som hålls nu på lördag 6:e augusti kl. 13-15 på Träffpunkten Hallonbergen.

För tre år sedan startade ett par familjer i Järvastaden ett ungdomsprogram för alla ungdomar i Järvastaden och Bagartorp, under ledning av bland andra Ruha Cerrato. På lördag bjuder de in till en familjefestival, för att visa och berätta vad de har gjort och för att locka nya deltagare. Vill du vara med och fira de senaste årens framgångar, besök familjefestivalen! Adressen för familjefestivalen är Lötsjövägen 6, Sundbyberg. Du anmäler dig senast nu på fredag, på hemsidan för Framtidens Grannskap här >

På initiativ av några familjer i Järvastaden finns även ett aktivitetstält på Fridensborgsvägen 64, ett skärmfritt alternativ för barn och ungdomar. Varje vardag klockan 16 - 18 finns möjlighet till olika aktiviteter kostnadsfritt, exempelvis målning och annat pyssel. Du hittar vad som sker varje dag på whiteboarden utanför tältet.

- Vi vill väcka skaparglädje och knyta nya vänskapsband bland våra unga på Fridensborgsvägen.

Deltagare i alla åldrar är välkomna!