Orientera på egen hand - när och hur du vill från april till december! Ta familjen på en härlig skogspromenad i Igelbäckens naturreservat och leta tillsammans upp alla lätta och svåra kontroller i skogen!

40 kontroller är uppsatta i Igelbäckens naturreservat från 1:a april till 31:a oktober och parallellt kommer nya kontroller upp 1:a juli till 31:a december.

Ge dig ut på egen hand, med familj eller vänner, dag eller natt och försök hitta alla kontrollerna - fina priser väntar i potten.

Naturpasset 1 (1:a april - 31:a oktober) inkluderar karta och startkort som du kan köpa på ICA Nära i Järvastaden, Brogatan 1 för 100 kr.

När du tagit alla kontroller i Naturpasset 1, gå in på www.naturpasset.se för att hitta din närmaste återförsäljare av Naturpasset 2 som finns tillgängligt 1:a juli - 31:a december.

Sundbybergs IK Orientering tillsammans med Svenska Orienteringsförbundet ligger bakom Naturpasset för Igelbäckens naturreservat. Sundbybergs IK beskriver Naturpasset som ett perfekt motionssätt som passar de flesta och som ger en härlig upplevelse med kartan i hand. Det är kartan som är ditt "pass" till naturen och orienteringskontrollerna. Samtidigt som du får frisk luft och motion bidrar aktiviteter som Naturpasset till bättre hälsa och ökat välbefinnande.