Mi Eriksson ordnar sedan flera år tillbaka kurser och halvdagar där hon lär ut och guidar i yoga och qigong. Och under 2022 tänker hon fortsätta som förut, för att ge lite ro i en värld som snurrar på allt snabbare.

– Förra året blev bra, trots pandemin, säger Mi. Jag hade flera halvdags-retreater med yoga, qigong och meditation. Vi träffades i små grupper om åtta personer som mest när restriktionerna var som hårdast.

Under våren och hösten var det enklare att hålla igång verksamheten, då träffades deltagarna utomhus i Ursviks motionsområde, med mycket yta och frisk luft gick det att hålla säkra pass. Som alltid är passen väldigt uppskattade och många deltagare dyker upp regelbundet. Passen som hölls inomhus var i det vita magasinshuset ovanför Mulle Meck-parken.

– Det är fantastiskt att få dela lugnet och stillheten tillsammans med andra för en liten stund. Behovet av att bara vara och att ge sig själv tid för återhämtning ökar hela tiden i takt med att allt i samhället verkar snurra på snabbare, reflekterar Mi. Självklart blir det qigong utomhus även under våren Platsen är även då  grönområdet i Ursvik.

Ta chansen redan nu och boka in dig på en halvdagsretreat, lördagen den 5:e februari kl. 8.30 - 12.30, inomhus i det vita magasinshuset.

Anmäl dig genom att kontakta Mi via Messenger eller mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Du kan läsa om vad qigong är och hur det fungerar på Mi:s hemsida.