Som ett nav för många våra aktiviteter här i Järvastaden finns Jaktvillan. Alla som bor i Järvastaden kan hyra nedervåningen i Jaktvillan för fest eller föreningsmöte. Här övar också bland andra Music Kidz och här håller Järvens scoutkår sina möten.

Bokning av tider i Jaktvillan sker via länk på Järvastadens hemsida till externt bokningssystem.

Vi har ännu inte lagt ut nya tider att boka i Jaktvillan nästa år. Det beror dels på att vi tidigare haft stora problem med fester som stört grannar, barnfamiljer och boende på tok för mycket. Vi har ändrat reglerna och vi vill utvärdera hur detta fungerar.

Dels har nu också covid-19 medfört att det inte riktigt är relevant att ha samlingar i lokalen med aktuella regler avseende smittspridning och att det är max åtta personer som ska träffas. Nästan alla bokningar har avbeställts och vi får ett för stort administrativt arbete med återbetalningar m.m. Vi sköter denna uthyrning helt och hållet vid sidan om våra ordinarie arbetsuppgifter. Vi vill heller inte hyra ut lokalen till fester m.m. där myndigheters instruktioner inte följs.

Troligt är att vi kommer avvakta en bit in på nästa år innan vi lägger ut nya tider att boka. Vi får därför be er att hålla utkik på vår hemsida och läsa våra elektroniska nyhetsbrev så att ni kan boka tider när det är möjligt.