Strax är mörka december här, och det är ännu en stund kvar till julen. En tid som det kan passa att skämma bort sig själv lite. 3 december börjar en kurs i yoga, ledd av Nicole Åhlander. Du kan gå kursen både antingen på plats eller online. I en tid av oro och osäkerhet kan yoga hjälpa dig att landa i ett mer harmoniskt nu.

Platsen för kursen är Viitalize Gym & Wellness på AC by Marriott Stockholm Ulriksdal, eller via videomötesverktyget Zoom.

Det är totalt fem kurstillfällen, med start 3 december, klockan 08.00 - 09.30. Maximalt sju deltagare kan vara med på plats i Ulriksdal, men för Zoom-deltagare finns ingen begränsning i antal.

Alla kursdatumen är 3 december, 10 december, 17 december, 7 januari och 14 januari.

Pris för dig som vill delta på plats är 1 200:- kronor, för dig som är med via Zoom kostar det 700:- kronor.

Du som deltar på plats får tillgång till yogamatta, blocks och filtar, när du kommer till hotellet. Alla deltagare får klasserna inspelade, för att kunna praktisera övningarna hemma när du önskar. Klasserna inkluderar en del teori där deltagarna får förklaringar till de olika yogapositionerna, samt praktik.

Vill du vara med, mejla din anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Nicole, som du kan läsa mer om här, håller klasserna på engelska.