Vill du få fart på den egna kroppen igen? Då är Pia Jutebrink och hennes kollega Silje Vik Vilval de rätta för att hjälpa dig tillbaka.

Direkt efter höstlovet, måndag 2 november kör de igång med sin utegympa för mammor, men också för alla andra, på gröningen vid ingången till Igelbäckens naturreservat. Du hittar dem där varje måndag så länge vädret tillåter, där de leder ett träningspass med start klockan 11.45 och slut 12.30. Kostnaden är 120:- per gång, som deltagarna Swishar på plats. Antalet platser är begränsat till omkring 20, detta för att alla ska ha gott om plats att bre ut sig på och kunna träna på ett säkert avstånd till varandra. Du som vill ta med dig barnen kan göra det men då vill Pia och Silje att du själv håller barnen under uppsikt.

– Våra pass i Järvastaden vänder sig till alla, men när det gäller dem som nyligen varit gravida vill vi gärna att de har kommit igång lite med sin träning, säger Pia.

Om du vill vara med på passet behöver du klä dig efter väder, ta med en träningsmatta eller liggunderlag, handduk går också bra, och en vattenflaska. Inga vikter behövs, Pia och Silje lär ut träning med den egna kroppen som tyngder.

Skulle ett pass behöva ställas in på grund av väder eller andra omständigheter så finns den informationen på Facebooksidan för PS Training.

Att Pia och Silje erbjuder träning i Järvastaden är ingen slump. Pia bor här själv med sin familj sedan tio år tillbaka och Silje flyttade också hit efter en tids bekantskap med Pia.

– Vi trivs fantastiskt bra, säger Pia med eftertryck, det är ett otroligt barnvänligt område och härliga människor som bor här!

Hon är mycket nöjd med att barnens skola, Raoul Wallenbergskolan, ligger så centralt i Järvastaden, med ett naturnära läge och "mitt i byn" som Pia säger.

Läs mer om Pias och Siljes uteträning i Järvastaden här >>