Nu när höstens mörker och kyla är här på allvar är det dags för att hitta ljusglimtar i mörkret för att skämma bort sig själv en stund. En sådan chans har du torsdag den 29 oktober, då Nicole Åhlander anordnar ett lite lyxigare event med yoga och middagsmingel.


Nicole bor sedan snart fem år i Järvastaden tillsammans med sin man och deras son. Familjen trivs väldigt bra med att ha nära till sonens skola, lekkamrater och både natur och storstad.

– Vi är båda aktiva människor och det är skönt att ha naturen utanför dörren och city 10 minuter bort med pendeltåget, säger Nicole.

– Vi trivs jättebra i Järvastaden! Vår son som är 4 år går på Raul Wallenbergskolan och vi är väldigt nöjda med skolan och pedagogerna och är glada över att sonen har många kompisar nära, glada att vi har naturen nära.

Till vardags arbetar hon som digital marknadsförare hos Readly. Hon kom till Sverige för nio år sedan, från soliga Spanien och bosatte sig i Linköping för att ta masterexamen i internationell marknadsföring. Jobbet ledde familjen till Stockholm och Järvastaden.
Nicole tycker om ett högt tempo och utövar en mängd olika sporter, varav yoga är en av dem. Till en början ägnade hon sig åt yoga i ett högre tempo men kom till insikt att hon behövde något som kunde hjälpa henne att landa i stunden.

– Jag går upp klockan fem på morgonen och dricker en kopp hett vatten med citron och ingefära i, berättar Nicole. Sen fortsätter jag med att yoga och meditation i en och en halv timme. Då får jag chansen att känna efter hur jag mår, att säga hej till mig själv och har bättre fokus under resten av dagen, säger hon.


Efter att ha varit på Bali och fördjupat sina kunskaper inom traditionell tantra hatha yoga vill hon nu dela med sig av sina kunskaper. På torsdag kväll 29 oktober bjuder hon därför in till en kväll med både yoga och mingelmiddag, för dig som vill piffa upp en mörk oktoberkväll. Det blir först ett yogapass med meditation och efteråt bjuds deltagarna på en lättare middag i form av en sallad eller en wrap och då finns också möjlighet att mingla med övriga deltagare och träffa andra med samma intresse som du.

Allt kommer att följa rådande restriktioner gällande distans, under passet blir ni maximalt 30 personer, som gott och väl ryms i lokalen. Yogamattor kommer att finnas till låns så det du behöver är bekväma kläder och en vattenflaska. Det finns möjlighet att byta om efter passet men ingen tillgång till dusch.
Yogapasset börjar klockan 17.30 och mingelmiddagen börjar klockan 19.30. Betalning sker på plats och priset för detta är 395 kronor. Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Platsen är Viitalize Gym & Wellness på Marriott Stockholm Ulriksdal i Solna, Kolonnvägen 41.


Om du behöver avboka din plats vill Nicole att du hör av dig senast 24 timmar i förväg men du kan också överlåta din plats till en vän. Mejla då till ovanstående adress.