Under höstlovet dukar vi åter upp för pyssel i Jaktvillan. Torsdag 29 och fredag 30 oktober blir det pysseldagar med Maria Gotemark Ingestedt, som bor här i Järvastaden och är proffs på att klippa och klistra. Hon visar vad du kan göra med en trubbig sax, papper och lite färg.

Är du 4 år eller äldre är du välkommen till Jaktvillan, Gunnarbovägen 91. Men för att vi inte ska vara för många runt pysselbordet vid samma tillfälle ber vi mamma eller pappa boka plats via hemsidan.

Boka ett tillfälle, antingen kl 13:00 – 14:30 eller 15.00 – 16:30, på torsdag eller fredag. Eftersom så många vill komma på pyssel under höstlovet har Maria öppnat upp för två nya pass, ett på torsdag och ett på fredag förmiddag klockan 10.30 – 12.00.

De olika pysseltillfällena har olika teman. Notera att fredagens pass där barnen får lära sig att nåltova och göra sin egen krans bäst lämpar sig för barn från 8 års ålder.

Torsdag
EXTRAINSATT PASS 1 - Vi gör läskiga halloweenpyssel. FULLBOKAT
Pass 2 - Vi gör läskiga halloweenpyssel. FULLBOKAT

Pass 3 - Vi gör papperstigrar, igelkottar och andra djur. FULLBOKAT

Fredag
EXTRAINSATT PASS 1 - Vi gör pappersblommor och trycker och dekorerar kort. FULLBOKAT
Pass 2 - Vi gör pappersblommor och trycker och dekorerar kort.FULLBOKAT
Pass 3 - från ca 8 år. Vi provar på att nåltova och du kan göra din egen krans. FULLBOKAT

 

Du behöver inte ha med dig något, bara ett glatt humör och lite fantasi. Förutom papper, färg och klister blir det saft och bulle!

Alla är välkomna! Både vi som redan bor här och alla andra som skulle vilja göra det!