Vad är frihet för dig? Tävla med Naturpasset.

Nu kan du som bor i Järvastaden köpa ditt Naturpass hos ICA Nära Järvastaden. Naturpasset är Svenska Orienteringsförbundets friskvårdssatsning och detta år kan du som har ett Naturpass också vara med i en fototävling.

På vilket sätt känner du frihet när du är ute med ditt Naturpass och hur finner du fridfullhet i naturen? Delta i Naturpassets fototävling genom att registrera koder från de kontroller du besökt och lägga upp en bild på temat ”Frihet och fridfullhet" Naturpasset i sig är ingen tävling. Men när du ändå är ute och orienterar och vill vara med i fototävlingen gör du så här:

Tävlingsmoment 1- Registrera kontrollernas koder.

• Besök kontroller på ditt Naturpass.

• Registrera kontrollkoderna på hemsidan Naturpassområden: logga in med dina uppgifter för ditt IdrottOnline/Eventor-konto eller skapa ett nytt konto. Leta upp aktuellt område i listan, klicka på tävla i kolumnen längst till höger, fyll i koderna och spara.

Tävlingsmoment 2 - Föreviga din Naturpassupplevelse med en bild

• Lägg upp bilden i sociala medier med följande hashtags: #naturpasset2020, #naturpasset och #svenskorientering. Observera att du behöver ha ett öppet instagram- eller facebookkonto för att juryn ska kunna se din bild.

• Det går lika bra att maila bilden till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 Sista dag för tävlingen är 1 december 2020.

Läs mer om tävlingen på Naturpassets hemsida.