Det fina initiativet som kom från Mi Eriksson, med qigong utomhus, har blivit mycket uppskattat. Nu kommer Mi att hålla några fler pass i vårsolen, så du som ännu inte har provat på har chansen!

I dessa dagar, när världen ser annorlunda ut, och mångas tankar kretsar kring hälsan kan det vara skönt att få tankarna på annat håll. Mi Eriksson som har hållit ett antal kurser i yoga och qigong i Järvastaden välkomnar till sköna qigongpass utomhus. Du står på ett par meters avstånd från övriga deltagare och kan unna dig en stunds avkoppling och ro för själen. Mi kommer att hålla tre pass under våren, alla är gratis. Platsen är vid grönområdet intill starten vid Ursviks motionsspår.

Du deltar bara om du känner dig frisk. Passet kostar inget men den som vill får gärna swisha valfritt belopp till Mi på nummer 0708-509107.

Det behövs inga redskap men klä dig efter väder. Vid regn eller dåligt väder ställs passet in. Ingen bokning behövs men mejla gärna till Mi på adress Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du vill vara med.

Extra tillfällen i vår
Lördag 18 april kl. 9:30 - 10:00
Lördag 25 april kl. 9:30 - 10:00