På Norges nationaldag och i härligt vårväder passade Karin Kinander på att ordna möhippa för den blivande bruden och tjejkompisar.

 

Vi på Järvastaden vill att Jaktvillan med tillhörande trädgård ska vara en stor tillgång för de boende i vår växande stadsdel. Vi har sen förra året för en ganska billig penning hyrt ut entrévåningen i vårt kontor på vardagkvällar och helger. På helgerna är det indelat i pass om sex timmar, kl. 06-12, kl. 12-18 och kl. 18-24. Varje pass kostar 500 kr att hyra. Självklart kan man hyra fler pass efter varandra.

 

Förra året hyrdes det ca 130 pass i Jaktvillan. Första halvåret i år har det hyrts ungefär 90 pass. Det är barnkalas som Jaktvillan främst används för. Störst tryck på uthyrning verkar vara i maj och juni. Då har vi förutom kalas för barnen också många stämmor och möten med bostadsrättsföreningar och samfällighetsföreningar. Det är också studenttider och sådana lyckliga dar.

 

Vi har haft många födelsedagsfester för äldre än barn och det är rätt vanligt med dopmottagningar. Det har varit informationsmöten och det har arrangerats internationell matafton. Det finns massor av anledningar att boka Jaktvillan. Läs mer om uthyrning av Jaktvillan här.

 

Ola Falk var av en händelse ute med filmkameran den 17 maj och lyckades fånga ett uppsluppet gäng tjejer i medgång och motljus. Bilder som vi är tacksamma över att få använda. Några scener kommer också på film senare i sommar mot löftet att ljudet ska vara avstängt. Vi blir alla så nyfikna på vad som verkligen sägs på en möhippa...