##WebVersion##

Nyhetsbrev från Järvastaden AB - 18 januari 2017

Dags igen för disko på skridsko!

Lördag 21 januari ska vi ha nyspolat på isbanan vid Mulle Meck parken för då blir det Skridskodisko. Klockan 14.30 kommer ungdomar från Solna Konståkning att vara på plats för att ge råd om hur man åker grillor. Ca 15.30 får vi lämna över banan helt till konståkarna för då blir det uppvisning. Vid kl. 16 börjar lamporna blinka och musiken pumpa för då startar diskot!

Tag med egna skridskor (vi har bara några få att låna ut) och glöm inte hjälmen! Vi bjuder på grillad korv med bröd och varm dryck.

Som alltid är alla välkomna. Både vi som redan bor här och alla andra som skulle vilja göra det!


Järvastadens krönika 2016

Och även året 2016 var fyllt av aktiviteter, för stora som små, för alla som bor här och alla som skulle vilja göra det. Det har under vårt tionde år firats mycket och ätits mycket tårta.

Läs mer >

10 röster om 10-årsfirandet

Vi frågade boende och politiker hur de har upplevt detta jubileumsår och vad de tycker om Järvastadens aktiviteter.

Läs mer >


Barnens julmarknad - ännu en gång en succé

Enligt en nu mångårig tradition hölls det julmarknad i Järvastaden i början av december. Barnens Julmarknad är välbesökt och mycket uppskattad.

Läs mer >

Tomten fick hundratals önskelistor

En riktig tomte kom till Jaktvillan i Järvastaden på andra advent. Han kom med häst och vagn genom nybyggarland förbi rejäla grävskopor och traktorer.

Läs mer >


Många röstade på pepparkakshus

På Barnens Julmarknad hade vi för tredje året i rad en tävling med pepparkakshus. Efter vissa tveksamheter hade vi till slut tio tävlande hus snyggt uppradade, belysta och inbäddade i bomull som snö.

Läs mer >

Se allt som händer i Järvastaden i vår egen väggkalender

I kalendern påminner vi om årets aktiviteter samtidigt som vi hälsar alla välkomna att vara med. Både vi som redan bor här och alla andra som skulle vilja göra det!

Läs mer >


I korthet

Nu finns tider att boka i Jaktvillan hela 2017 >>

Järvastadens egen skola växer fram enligt schema >>

Följ Järvastaden på Facebook >>

Följ Järvastaden på Instagram >>


Läs mer på jm.se >

Läs mer på skanska.se >

##OptOut##