Nyhetsbrev från Järvastaden AB - 11 maj 2017

Biblioteket öppnar!

Lördagen 13 maj klockan 12 slår vi för säsongen upp portarna till sommarbiblioteket i Järvastaden. Solna stad har fyllt hyllorna med nya spännande böcker.

Kom och träffa författaren till Mulle Meck-böckerna, George Johansson och illustratören Jens Ahlbom.

Kom och få en pratstund med Tor Svae om hur han byggde parken.Vi bjuder på saft och bullar. Solna Brass blåser fanfar och spelar låtarna vi känner igen.

Öppettiderna för biblioteket blir till en början lördagar och söndagar mellan 12.00 – 15.00. Till midsommar förlänger vi öppettiderna, håll koll på hemsidan.

Kom till Järvastadens bibliotek som ligger i Mulle Meck-parken. Alla är välkomna, både vi som redan bor här och alla andra som skulle vilja göra det!


Anmälan till Järvastadsloppet har öppnat!

Söndag 21 maj med första start klockan 15 är det åter dags för Järvastadsloppet. Ett familjearrangemang som vi gör tillsammans med Sundbybergs IK och Solna OK.

Läs mer och hitta anmälan här >


Härlig vårvärme vid Valborg i Järvastaden

Det var mycket gemenskap och värme när vi firade Valborgsmässoafton vid Jaktvillan i Järvastaden. Lagom till helgen kom vårsolen fram och värmde, vinden mojnade och platsen kring Jaktvillan fylldes av stora och små.

Läs mer >

Välbesökt Valborgsfirande i Järvastaden

Se film från årets Valborgsmässofirande i Järvastaden. Läs vem som blev vinnaren i tipspromenaden.

Läs mer här >


Välkommen till aktivitetsdagar på Raoul Wallenbergskolan i Järvastaden

Nu bjuds blivande elever på Raoul Wallenberskolan i Järvastaden in till aktivitetsdagar. Den 13 maj mellan kl 11.00-13.00 träffas antagna förskoleklasselever och den 20 maj kl 11.00-13.00 träffas antagna elever i åk 1-3. Vi träffas vid Mulle Meck.

Läs mer >

Vinthundgatan 84–88/Brotorps allé 5–8 tävlar om att bli årets byggnad

Just nu pågår en omröstning om vilken byggnad som ska bli årets byggnad i Sundbygerg 2017. Var med och rösta du också, då ett av HSB:s projekt i Järvastaden är en av kandidaterna.

Läs mer >


Upplev mera - motionsorientera

SIK anordnar tillsammans med Solna OK vanligtvis motionsorientering under perioden april till september i Ursviksskogen.

Läs mer >

Häng med på Skogsskolan

Sundbybergs idrottsklubb, SIK, arrangerar varje år Skogsskolan för barn och ungdomar med syfte att ge dem chansen att prova på orientering i fina skogsmijöer.

Läs mer >


I korthet

Detaljplanen för Grankällan vinner laga kraft >>

Följ Järvastaden på Facebook >>

Följ Järvastaden på Instagram >>

Se vad som är på gång i Järvastaden >>

Lyckad invigning av ny förskola i Järvastaden >>


Läs mer på jm.se >

Läs mer på skanska.se >