Café och bistro Salig blandning har mat och dryck för de flesta smaker.


Det är Savo Milenkovic och Ayla Dogan som sedan snart 2½ år tillbaka driver bistron Salig blandning på Fridensborgsvägen 52, i Järvastaden.


Till en början var detta ett café där de erbjöd mestadels sötsaker, men har med tiden tagit formen av en bistro. Här kan den som vill välja allt från smårätter så som osttallrik eller insalata caprese, till sallader, pajer, cannelloni eller gazpacho. Det finns även en hel del godsaker som bland annat äppelpaj eller dubbel chokladkaka att välja på. Fullständiga rättigheter finns och Savo eller Ayla rekommenderar gärna någon dryck ur det breda sortimentet.


Både Savo och Ayla har erfarenhet av att arbeta inom ett serviceyrke, då de båda kommer närmast från att ha arbetat på Grand Hotel i Stockholm. Och det är tydligt att deras kunder uppskattar den goda servicen de får. Den som vill hålla sig uppdaterad med vad som händer hos Savo och Ayla kan besöka Salig blandnings sida på Facebook.

- Vi satsar mycket på servicen, det är viktigt för oss, säger Savo.

I sommar har bistron haft stängt i två veckor men har nu öppet igen, dock med lite ändrade öppettider. Dessa är måndag till fredag, 11-21. På helgerna är det stängt.