För dig som har missat tidigare tillfällen eller vill ha ännu mer finns nu chansen att delta i en halvdag i mediyoga och qigong med instruktör Mi Eriksson.

Yogan hålls som vanligt i extralokalen som ligger ovanför bilverkstaden i Järvastaden. Tag med egen matta och vattenflaska. Ta en halvdag i avkopplingens tecken och njut av tystnad och det mjuka skenet från lyktorna.


Den 25 november mellan klockan 8:30 och 12:30 håller Mi ett pass med mediyoga och qigong. Priset är 550:- och anmälan sker till e-postadress Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..


Mediyoga är en terapeutiskt yogaform som alla kan utöva. Inga förkunskaper krävs. Det är en lugn och meditativ yogaform som skapar rörlighet och styrka i muskler och leder. Under passet sitter man ner i lätt meditationsställning, där fokus ligger mycket på rygg, nacke och axlar. Alla instruktörer som leder pass har en grundläggande medicinsk utbildning.


Ordet "Qigong är sammansatt av två kinesiska tecken, där Qi står för energi, syre, andning eller kraft och Gong brukar översättas med arbete, upprepning eller träning. Under passet står man upp och gör långsamma rörelser enligt "fem djurens lek" kombinerat med tachiqigong och där fokus ligger på vår egen andning. En meditationsdel ingår alltid i passet.

Läs mer om tidigare evenemang här >