I mitten av oktober, när de sköna dagarna är över och hösten gör sig påmind, bjuder Mi Eriksson in till en halvdag för inre och yttre reflektion. Under fyra timmar, lördagen 14 oktober, får deltagarna i en lugn miljö utöva både mediyoga och quigong, för att sedan avsluta med en guidad avkopplande meditation och en stunds reflektion.

 

Mi Eriksson ledde under våren en kurs i mediyoga och qigong i extralokalen i Järvastaden. Kursen var mycket uppskattad men då tiden inte räcker till för en kurs under hösten vill Mi ändå ge dem som vill tillfälle att prova på och utöva yoga och qigong.

- Det kan vara skönt nu när de mörka dagarna börjar, säger Mi, att ägna lite extra tid till sig själv och få möjlighet i lugn och ro att fylla på med mera kraft och energi.

Evenemanget börjar klockan 8.30 och pågår till klockan 12.30. ICA Nära i Järvastaden kommer att sponsra med dryck, frukt och nötter. Den som vill kan ta med egen matsäck och glöm inte vattenflaska samt egen yogamatta.

Det krävs inga förkunskaper, men väl sköna kläder.

Dagen kommer att börja med ett pass mediyoga, därefter blir det en paus och sedan blir det ett pass qigong. Efter ännu en paus kommer Mi att hålla en guidad meditation. Avslutningsvis berättar Mi lite om sig själv och varför hon ägnar sig åt det här med yoga och meditation. Deltagarna får med sig verktyg  för att coacha sig själva eller någon i sin närhet.

Mer om coachning finns att läsa på Mi:s hemsida.

Antal platser är begränsat till 15, och sista dagen för anmälan är 2 oktober. Priset för denna halvdag är 550:- kronor och Mi vill ha anmälan till sin e-postadress Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Se programmet för 14 oktober nedan i sin helhet:

08:30-09:45 Mediyoga
09:45-10:00 Paus/bensträckare
10:00-10:45 Qigong
10:45-11:00 Paus/bensträckare
11:00-11:30 Coaching
11:30-11:45 Paus/bensträckare
11:45-12:15 Guidad meditation
12:15-12:30 Avslut med reflektion

 Nedan karta till lokalen.

 

 

Yoga och qigong med Mi i extralokalen i Järvastaden