Barnens julmarknad vid Jaktvillan i Järvastaden drog massor med folk i söndags 1:a advent. Många var in i huset för att värma sig och för att se alla fina pepparkakshus och pepparkakskreationer som var utställda. Det var 15 tävlingsbidrag som boende i området som lämnat in. Alla mycket fina på sitt eget sätt.

Vi hade gården med hoppande hästar, vi hade en robot i år igen och så klart även en ICA affär. Det var enstaka hus och det var små byar, inte bara hus i en eller flera våningar, vi hade också flera tåg i år. Alla stannar vid Ulriksdals station så klart. Nu har vi räknat alla 652 röster som lades i lådan. ”Din mamma” hade flera röster och ”din pappa” hade en röst. Emil och Esther fick var sin. Med klar majoritet och med över 200 röster vann nummer 6. Ett fantastiskt hus med rosa och gröna takpannor, glas i fönster och många fina detaljer. Ett mästerverk. Nummer 10 (Spiderman-tåg) och nummer 14 (vinterhus med gårdshus och trädgård) hade båda runt 100 röster var.

Vi säger stort grattis till familjen Elovsson som stod bakom det vinnande huset. Ni är välkomna till ICA Nära i Järvastaden för att hämta ut segerpriset: Värdecheckar på 3000 kronor. Vi säger att alla andra kom 2:a. Ni är välkomna till Jaktvillan för att få ett litet pris när ni hämtar tillbaka alla era fantastiska byggnationer.